Sidhuvud jul

Köpvillkor

 

Allmänt

Priserna är angivna i SEK och inklusive moms. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd för att få handla. Vi reserverar oss för slutförsäljning, eventuella tryckfel och ändringar av teknisk data.

Kunduppgifter

Alla kunduppgifter du lämnar vid beställning används enbart av Östermalms Textilateljé .

Frakt/Fraktkostnad

Varorna levereras med DHL, om paketet inte är så litet att det kan skickas som brev. För brevpost debiterar vi 29:-, DHL paket 49:- som levereras till ditt närmaste ombud. Du får paketaviseringen via mail eller sms. Du kan även hämta paketet i butiken på Nybrogatan 44 i Stockholm och slippa fraktkostnad.
Skulle varan inte hämtas ut trots avisering och påminnelse debiterar vi en avgift på 170:- + ny fraktkostnad om paketet ska skickas igen. 

Leveranstid

Om du beställt metervara, tapeter eller annan färdig produkt är leveranstiden 5-10 arbetsdagar. Om det uppstår något problem t.ex. om tyget inte finns på lager, kontaktar vi dig för ny leveranstid. Vid semestertider kan leveranstiden drar ut något på tiden.

Betalning

Du betalar hela avgiften inklusive frakten vid ordertillfället. Betalning sker via Payson med kortbetalning.

Reklamationer

Om varan är skadad, defekt eller om du fått fel vara kontakta oss via e-mail för att få ett adresskort så du kostnadsfritt kan returnera varan. Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen. Observera att en vara anses som felaktig vid fabrikationsfel. Detta inkluderar inte eventuella färgavvikelser på produkten. Ersättande vara levereras naturligtvis kostnadsfritt till dig.

Öppetköp

Avklippt metervara kan inte returneras om inte det är något fel på varan. Inte heller special beställda tapeter eller beställd sömnadsarbeten. Gäller även våra vaxdukar. Vid resterande varor har kunden rät att ångra sitt köp inom 14 dagar. Önskar du returnera varan står du själv för returfrakten. Kontakta oss på info@ostermalmstextil.se innan varan returneras. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpakningen och med de handlingar som eventuellt funnits med. När vi fått varan i retur och kontrollerat den så sätter vi in pengarna för varan på ditt konto. Fraktkostnaden återbetalas ej vid öppetköp. Skicka ej tillbaka varor mot postförskott eller efterkrav, då dessa ej löses ut. Vi har ej öppetköp på produkter som är Reade.

Kundtjänst

Om du har några frågor eller övriga ärenden är du välkommen att ringa eller maila oss. Du når oss på telefon Måndag-Torsdag 11.00-18.00 Fredagar 11.00-16.00 övrig tid via mail info@ostermalmstextil.se