till hemsidan

Gardinstänger och skenor

Hos oss på Östermalms Textilateljé hittar du ett brett utbud av gardinstänger.

Är du ute efter en diskret skena som är funktionell eller en mera dekorativ gardinstång så kan vi hjälpa dig. Det finns många alternativ för en snygg uppsättning av gardiner.  Den funktionella 6 meters skenan har vi hemma på lager och vi kapar eller bockar den efter dina önskemål. Är du ute efter gardintillbehör eller en annan typ av gardinuppsättning kan vi alltid beställa hem det du önskar med en leveranstid på 5-10 arbetsdagar.

2001 Skenan är en påkostad skena med kvalitet som klarar tyngre uppsättningar trots sin slanka design.

Den kan monteras med diskreta fästen både i tak och vägg och är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst.

Vi kapar den efter dina mått i vår verkstad. Den går även att rundbockas och vinkelblockas vilket vi också utför i vår verkstad.

Denna skena är perfekt för dig som söker en snygg diskret skena med funktion.

Är man ute efter en mera dekorativ stång som ska synas har vi både reglerbara stänger och lite mera exklusiva stänger som måttbeställs.

 

De reglerbara stängerna har måtten 1,30 m och kan bli upp till 2,50 m. I dessa paket ingår en komplett stång med ändknoppar och 3 hållare.

 

En vacker gardinstång kan ge mycket till ett rum. Kom in i vår butik för att se vårt utbud av olika lösningar på en snygg och praktisk gardinupphängning.