Skärbräda William Morris - Acanthus Teal

Pris:
325 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Skärbräda - Acanthus Teal
~Med William Morris tyg~

Våra egna skärbrädor med William Morris mönster försedda med tyg.

Tyget ger ytan en tydlig textil struktur och varje produkt blir unik eftersom mönstrets placering varierar. Skärbrädorna är tillverkade i exteriör MDF och har en melaminbaserad yta som är tålig mot värme och alkohol

Ett genuint svenskt hantverk med William Morris fantastiska Engelska tyger.

Svenskt samarbete med Åry Trays i Nybro.

Storlek 30x20 cm

Mönstret kan variera från bilden.

Tål inte maskindisk

FSC och FCR testade*

* FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell organisation som jobbar med en märkning, som garanterar att en träbaserad produkt kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Den visar på ett socialt och miljömässigt ansvar för världens skogar och de djur och människor som lever och arbetar där. 

* Food Contact Regulation är ett regelverk inom EU som finns till för att se till att material som används tillsammans med mat, inte släpper ifrån sig ämnen som är farliga eller på annat sätt kan försämra maten. Därför genomförs tester som kallas Food Contact Test. De tester som görs, går ut på att kontrollera att produkten som testas inte släpper ifrån sig några av sina komponenter till maten som skulle kunna vara farligt för hälsan eller påverka maten som serveras på produkten. En produkt som genomgått och fått godkänt på testerna, är därmed säkra att använda tillsammans med mat.