till hemsidan

Om oss

Östermalms Textilatelje är ett familjeföretag som drivs av Ewa Törner tillsammans med hennes döttrar Sofia och Charlotta. I Juni 1995 öppnades portarna för Östermalms Textilateljé på Nybrogatan 44 i Stockholm.

 

Vi utför all typ av textilinredning för både hem och kontor, som t.ex. gardinsömnad, möbelomklädsel och egen tillverkning av sänggavlar. Hos oss finner du ett brett urval av tyger och tapeter. Vi ger dig personlig service och rådgivning. Vi gör även hembesök inom Stockholms området och hjälper dig med måttagning.

 

All tillverkning är egenproduktion som sker i ateljén på Kommendörsgatan. Det som utmärker oss är att vi utför vårt hantverk från start, vi ateljésyr allt. Företaget har stor erfarenhet av alla typer av textila arbeten och har en lång lista med nöjda kunder, både privatpersoner och företag. Har ni några speciella önskemål eller förfrågningar om sömnad, hör gärna av er till oss. Läs gärna om vad vi har att erbjuda er.

 

Vision

 

Vi jobbar för att i framtiden kunna expandera och nå ut till flera kunder över hela Europa. Vi vill inspirera människor att man med hjälp av tyger och tapeter kan förändra sin hemmiljö eller arbetsmiljö och göra den mer trivsam.

I vår verkstad jobbar Mopsarna Signe och Molly

Charlotta - Produktion

Sofia - Säljare